Η τέλεια τονοσαλάτα TRATA
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος σε ελαιόλαδο TRATA
  • 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 4 φύλλα μαρούλι ή iceberg ψιλοκομμένα
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 4 σταγόνες soya sauce
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Στραγγίζουμε τον τόνο από το ελαιόλαδο του. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αγγουράκια, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη soya sauce. Ενώνουμε τα δυο μπολ, προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή φτιάχνουμε σάντουιτς.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Η τέλεια τονοσαλάτα TRATA
  • 2 κονσέρβες τόνος σε ελαιόλαδο TRATA
  • 4 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 4 φύλλα μαρούλι ή iceberg ψιλοκομμένα
  • 4 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 4 σταγόνες soya sauce

Στραγγίζουμε τον τόνο από το ελαιόλαδο του. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αγγουράκια, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη soya sauce. Ενώνουμε τα δυο μπολ, προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή φτιάχνουμε σάντουιτς.

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή