Γαύρος TRATA on ice αχνιστός με σάλτσα μουστάρδας, θυμάρι και λευκό κρασί
    Υλικά
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο γαύρου TRATA on Ice (400γρ.)
  • 100 γρ. νερό
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Αφήνουμε τα καθαρισμένα και έτοιμα για μαγείρεμα φιλέτα γαύρου Trata on Ice να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το νερό και κρασί να βράσουν. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν. Στη συνέχεια βάζουμε τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι, προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με ένα καπάκι για 7΄, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και αφήνουμε σκεπασμένα για 3΄ακόμη. Σερβίρουμε σε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Γαύρος TRATA on ice αχνιστός με σάλτσα μουστάρδας, θυμάρι και λευκό κρασί
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο φιλέτο γαύρου TRATA on Ice (400γρ.)
  • 100 γρ. νερό
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Αφήνουμε τα καθαρισμένα και έτοιμα για μαγείρεμα φιλέτα γαύρου Trata on Ice να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το νερό και κρασί να βράσουν.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν. Στη συνέχεια βάζουμε τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι, προσθέτουμε τα ντοματίνια, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με ένα καπάκι για 7΄, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και αφήνουμε σκεπασμένα για 3΄ακόμη. Σερβίρουμε σε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή