Γαύρος TRATA on ice λεμονάτος με λαχανικά & δενδρολίβανο
    Υλικά
  • 1 συσκευασία φιλέτο γαύρου κατεψυγμένο TRATA ON ICE (400 γρ.)
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • ½ ματσ. σέλινο χοντροκομμένο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 1 φλ. νερό
  • 2 κλων. δενδρολίβανο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες, τα κρεμμύδια και τα κολοκυθάκια. Ζεσταίνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα ελαιόλαδο, προσθέτουμε σε στρώσεις τις πατάτες, τις ροδέλες κρεμμυδιού και τα κολοκυθάκια. Έπειτα ρίχνουμε το σέλινο, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό, την απαλή μουστάρδα διαλυμένη σε νερό και αφήνουμε τα λαχανικά σκεπασμένα σε δυνατή φωτιά να μαγειρευτούν για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Στο τέλος βάζουμε το δενδρολίβανο, προσθέτουμε μια στρώση από φιλέτο γαύρου, αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε να βράζουμε για 5 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=tq6uboRZUZw

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Γαύρος TRATA on ice λεμονάτος με λαχανικά & δενδρολίβανο
  • 1 συσκευασία φιλέτο γαύρου κατεψυγμένο TRATA ON ICE (400 γρ.)
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 πατάτες
  • 2 κρεμμύδια
  • ½ ματσ. σέλινο χοντροκομμένο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • 1 φλ. νερό
  • 2 κλων. δενδρολίβανο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι

Κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες, τα κρεμμύδια και τα κολοκυθάκια. Ζεσταίνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα ελαιόλαδο, προσθέτουμε σε στρώσεις τις πατάτες, τις ροδέλες κρεμμυδιού και τα κολοκυθάκια. Έπειτα ρίχνουμε το σέλινο, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό, την απαλή μουστάρδα διαλυμένη σε νερό και αφήνουμε τα λαχανικά σκεπασμένα σε δυνατή φωτιά να μαγειρευτούν για 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Στο τέλος βάζουμε το δενδρολίβανο, προσθέτουμε μια στρώση από φιλέτο γαύρου, αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Συνεχίζουμε να βράζουμε για 5 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε.

https://www.youtube.com/watch?v=tq6uboRZUZw

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή