Γαύρος με φρέσκια ντομάτα και πιπεριές στη λαδόκολλα
    Υλικά
  • 1 συσκευασία γαύρος φιλέτο TRATA on Ice 400γρ.
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 8 μεγάλες πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • Άνηθος
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Αφήνουμε το γαύρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Κόβουμε τη ντομάτα σε κύβους, τις πιπεριές σε φέτες και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Αλέθουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με το μείγμα αυτό. Ετοιμάζουμε τέσσερις λαδόκολλες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC. Μοιράζουμε τα λαχανικά στις λαδόκολλες και συμπληρώνουμε το γαύρο. Τυλίγουμε σφιχτά σε τέσσερα πακετάκια. Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε 20 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε με φρέσκο άνηθο και χυμό λεμονιού.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Γαύρος με φρέσκια ντομάτα και πιπεριές στη λαδόκολλα
  • 1 συσκευασία γαύρος φιλέτο TRATA on Ice 400γρ.
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 8 μεγάλες πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 30 γρ. μουστάρδα
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • Άνηθος
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι

Αφήνουμε το γαύρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Κόβουμε τη ντομάτα σε κύβους, τις πιπεριές σε φέτες και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες.

Αλέθουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Ανακατεύουμε τα λαχανικά με το μείγμα αυτό. Ετοιμάζουμε τέσσερις λαδόκολλες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.

Μοιράζουμε τα λαχανικά στις λαδόκολλες και συμπληρώνουμε το γαύρο. Τυλίγουμε σφιχτά σε τέσσερα πακετάκια. Μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε 20 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε με φρέσκο άνηθο και χυμό λεμονιού.

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή