Παντρεμένη σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice
    Υλικά
  • 1 συσκ. σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice (400γρ)
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • Ελαιόλαδο
  • Χοντρό άλατι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά

Ανοίγουμε το φιλέτο σαρδέλας TRATA Οn Ιce προσέχοντας μην το κόψουμε. Τις στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το δέρμα προς τα πάνω. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις για 15-20 λεπτά. Παράλληλα, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμύδι και κόβουμε τη ντομάτα σε πολύ μικρά κυβάκια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα μπολ, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις ψηθούν γυρίζουμε τις μισές ανάποδα (με το δέρμα προς τα κάτω) και βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα του μαϊντανού. Κλείνουμε τις σαρδέλες με τις άλλες μισές και σερβίρουμε.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Παντρεμένη σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice
  • 1 συσκ. σαρδέλα φιλέτο TRATA on ice (400γρ)
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • Ελαιόλαδο
  • Χοντρό άλατι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ανοίγουμε το φιλέτο σαρδέλας TRATA Οn Ιce προσέχοντας μην το κόψουμε. Τις στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το δέρμα προς τα πάνω. Αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200°C στις αντιστάσεις για 15-20 λεπτά. Παράλληλα, ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το κρεμμύδι και κόβουμε τη ντομάτα σε πολύ μικρά κυβάκια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί σε ένα μπολ, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις ψηθούν γυρίζουμε τις μισές ανάποδα (με το δέρμα προς τα κάτω) και βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα του μαϊντανού. Κλείνουμε τις σαρδέλες με τις άλλες μισές και σερβίρουμε.

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή