Σαρδέλες TRATA on ice στον φούρνο με σκόρδο, ούζο & μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα
    Υλικά
  • 1 συσκευασία Σαρδέλες Φιλέτο TRATA on Ice
  • 1 κλων. δενδρολίβανο
  • 3 σκελ. σκόρδο (κομμένες στη μέση)
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα
  • 1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά

Βάζουμε στο ταψί τις σαρδέλες, προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το δενδρολίβανο. Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμο λεμονιού, το ελαιόλαδο, το ούζο, το βαλσαμικό ξίδι τη μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το μείγμα τις σαρδέλες. Τις ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10 Λεπτά. Σερβίρουμε τις σαρδέλες και γαρνίρουμε με φρέσκο δενδρολίβανο.

Μία συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη και τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου για το Chef στον αέρα SKAI

https://youtu.be/H7B2rDX2arw

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαρδέλες TRATA on ice στον φούρνο με σκόρδο, ούζο & μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα
  • 1 συσκευασία Σαρδέλες Φιλέτο TRATA on Ice
  • 1 κλων. δενδρολίβανο
  • 3 σκελ. σκόρδο (κομμένες στη μέση)
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • ½ φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. μουστάρδα με μπούκοβο & πάπρικα
  • 1 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι-πιπέρι

Βάζουμε στο ταψί τις σαρδέλες, προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το δενδρολίβανο. Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμο λεμονιού, το ελαιόλαδο, το ούζο, το βαλσαμικό ξίδι τη μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα, ανακατεύουμε και περιχύνουμε με το μείγμα τις σαρδέλες.
Τις ψήνουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 10 Λεπτά. Σερβίρουμε τις σαρδέλες και γαρνίρουμε με φρέσκο δενδρολίβανο.

Μία συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη και τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου για το Chef στον αέρα SKAI

https://youtu.be/H7B2rDX2arw

Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή