Πατατοσαλάτα με μοσχοχτάποδο TRATA
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες μοσχοχτάποδο TRATA
  • 5-6 πατάτες
  • 15-20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε  για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες μοσχοχτάποδo TRATA.  Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι  και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.  

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Πατατοσαλάτα με μοσχοχτάποδο TRATA
  • 2 κονσέρβες μοσχοχτάποδο TRATA
  • 5-6 πατάτες
  • 15-20 ντοματίνια τσέρι κομμένα στη μέση
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • 1 μέτριο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος (μόνο τα φυλλαράκια)
  • 1/2 λεμόνι (χυμός)
  • 1 κ.σ. ξίδι (από λευκό κρασί κατά προτίμηση)
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε  για να μαλακώσουν (περίπου 30΄). Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σ’ ένα μπολ με παγωμένο νερό για 1’ κι αμέσως μετά τραβάμε τη φλούδα ώστε να βγει εύκολα. Στη συνέχεια, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τις τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, τα ντοματίνια τσέρι το μαϊντανό και δύο συσκευασίες μοσχοχτάποδo TRATA.  Ανακατεύουμε καλά σ’ ένα μπολ το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξίδι  και ρίχνουμε το μείγμα στη σαλάτα αλατοπιπερώνονταν ταυτόχρονα.

Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε αμέσως μετά.

 

Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή