Σαγανάκι με φιλέτο γαύρου TRATA on ice
    Υλικά
  • 1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων γαύρου Αιγαίου TRATA on ice (400γρ.)
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κτ.σ. extra παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά

φήνουμε τα φιλέτα γαύρου TRATA on ice να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ºC. Απλώνουμε τα φιλέτα, αλατίζουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160ºC για 20 λεπτά. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και γαρνίρουμε από επάνω. * Σαγανάκι ονομάζεται το μαγειρικό σκεύος με τα δύο χερούλια που δίνει τη δυνατότητα ψησίματος σε φούρνο και σε τηγάνι.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαγανάκι με φιλέτο γαύρου TRATA on ice
  • 1 συσκευασία φρεσκοκατεψυγμένων φιλέτων γαύρου Αιγαίου TRATA on ice (400γρ.)
  • 1/3 ματσάκι μαϊντανό
  • 4 κτ.σ. extra παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

φήνουμε τα φιλέτα γαύρου TRATA on ice να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ºC. Απλώνουμε τα φιλέτα, αλατίζουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 160ºC για 20 λεπτά. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και γαρνίρουμε από επάνω.

* Σαγανάκι ονομάζεται το μαγειρικό σκεύος με τα δύο χερούλια που δίνει τη δυνατότητα ψησίματος σε φούρνο και σε τηγάνι.

Χρόνος Προετοιμασίας: 40 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή