Σαλάτα με κολοκυθάκι, αγγουράκι και σαρδέλες σε ελαιόλαδο
    Υλικά
  • 1 συσκευασία σαρδέλες σε ελαιόλαδο TRATA
  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 1 μεγάλο αγγουράκι
  • 1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι
  • 50 γρ. άνηθος
  • 30 γρ. χυμός λεμονιού
  • 30 γρ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 10 γρ. ζάχαρη
  • Ροζ πιπέρι
  • Αλάτι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας:

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και το αγγουράκι. Με το ειδικό εργαλείο τα κόβουμε σε κορδόνια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με τη σάλτσα και αφήνουμε στο ψυγείο για 15΄. Σερβίρουμε τα λαχανικά με τις σαρδέλες TRATA στην κορυφή.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαλάτα με κολοκυθάκι, αγγουράκι και σαρδέλες σε ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία σαρδέλες σε ελαιόλαδο TRATA
  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 1 μεγάλο αγγουράκι
  • 1 κόκκινο ξερό κρεμμύδι
  • 50 γρ. άνηθος
  • 30 γρ. χυμός λεμονιού
  • 30 γρ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 10 γρ. ζάχαρη
  • Ροζ πιπέρι
  • Αλάτι

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και το αγγουράκι. Με το ειδικό εργαλείο τα κόβουμε σε κορδόνια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το κρεμμύδι. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο.

Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε με τη σάλτσα και αφήνουμε στο ψυγείο για 15΄. Σερβίρουμε τα λαχανικά με τις σαρδέλες TRATA στην κορυφή.

Χρόνος Προετοιμασίας:
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή