Σαρδέλα TRATA on ice γεμιστή με πέστο μυρωδικών
    Υλικά
  • 1 συσκευασία Φιλέτο Σαρδέλα TRATA on ice 400γρ.
  • 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. μάραθος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι ψιλοκομμένο
  • 12 φύλλα δάφνης
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά

Αφήνουμε τη σαρδέλα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ τρίβουμε το ψωμί να γίνει ψίχουλα και ενώνουμε με τα μυρωδικά, το κουκουνάρι και το ελαιόλαδο. Στρώνουμε τα δαφνόφυλλα σε ένα ταψάκι, απλώνουμε τις σαρδέλες από πάνω τους, τις γεμίζουμε με το μείγμα των μυρωδικών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20΄.  Σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και φρυγανισμένο ψωμί.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαρδέλα TRATA on ice γεμιστή με πέστο μυρωδικών
  • 1 συσκευασία Φιλέτο Σαρδέλα TRATA on ice 400γρ.
  • 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. μάραθος ψιλοκομμένος
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι ψιλοκομμένο
  • 12 φύλλα δάφνης
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Αφήνουμε τη σαρδέλα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ τρίβουμε το ψωμί να γίνει ψίχουλα και ενώνουμε με τα μυρωδικά, το κουκουνάρι και το ελαιόλαδο. Στρώνουμε τα δαφνόφυλλα σε ένα ταψάκι, απλώνουμε τις σαρδέλες από πάνω τους, τις γεμίζουμε με το μείγμα των μυρωδικών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 20΄.  Σερβίρουμε με φρέσκο ελαιόλαδο και φρυγανισμένο ψωμί.

Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή