Gourmet σαλάτα Nicoise με Εκλεκτό φιλέτο τόνου TRATA
    Υλικά
  • 2 συσκ. ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΤRΑΤΑ
  • ½ κιλό φασολάκια φρέσκα
  • 2 αυγά
  • 10 ελιές Καλαμών
  • Κάππαρη
  • 10 τοματίνια
  • Για τη σάλτσα:
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 10', Μαγειρέματος 25'

Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε τα φρέσκα φασολάκια. Τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα κρυώνουμε κάτω από νερό βρύσης. Βάζουμε τα αυγά σε μια μικρή κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση το νερό, τα αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά. Κρυώνουμε αμέσως κάτω από νερό βρύσης. Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα λαχανικά, τις ελιές, την κάππαρη και το ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΤRΑΤΑ. Περιχύνουμε με τη σάλτσα

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
    Gourmet σαλάτα Nicoise με Εκλεκτό φιλέτο τόνου TRATA
    • 2 συσκ. ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΤRΑΤΑ
    • ½ κιλό φασολάκια φρέσκα
    • 2 αυγά
    • 10 ελιές Καλαμών
    • Κάππαρη
    • 10 τοματίνια
    • Για τη σάλτσα:
    • 150 ml ελαιόλαδο
    • Χυμό από 1 λεμόνι
    • 2 κ.σ. μουστάρδα
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

    Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει και ρίχνουμε τα φρέσκα φασολάκια. Τα βράζουμε για 5 λεπτά και τα κρυώνουμε κάτω από νερό βρύσης. Βάζουμε τα αυγά σε μια μικρή κατσαρόλα και τα καλύπτουμε με νερό. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ξίδι και τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει βράση το νερό, τα αφήνουμε να βράσουν για 8 λεπτά. Κρυώνουμε αμέσως κάτω από νερό βρύσης. Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα λαχανικά, τις ελιές, την κάππαρη και το ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΤRΑΤΑ. Περιχύνουμε με τη σάλτσα

    Χρόνος Προετοιμασίας: 10', Μαγειρέματος 25'
    Προτεινόμενα προϊόντα
    για τη συνταγή