Noodles με σαρδέλες TRATA, ραντίτσιο και kale
    Υλικά
  • 1 κονσέρβα σαρδέλα σε ελαιόλαδο TRATA
  • 200 γρ. noodles αβγού στιγμής
  • 200 γρ. kale
  • 200 γρ. ραντίτσιο
  • 2 κρεμμυδάκια
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 κομμάτι φρέσκο ginger, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ, μέλι
  • 20 γρ. ξίδι ρυζιού
  • 50 γρ. σησαμέλαιο
  • 10 γρ. κάρι
  • Αλάτι και πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας:

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ωραία δεμένη σάλτσα. Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πορτοκάλι. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε με τα λαχανικά και το πορτοκάλι. Ετοιμάζουμε τα noodles. Τα βουτάμε σε βραστό νερό, να τα καλύπτει και τα αφήνουμε για 5΄μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε. Τα μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη σαρδέλα TRATA στην κορυφή.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Noodles με σαρδέλες TRATA, ραντίτσιο και kale
  • 1 κονσέρβα σαρδέλα σε ελαιόλαδο TRATA
  • 200 γρ. noodles αβγού στιγμής
  • 200 γρ. kale
  • 200 γρ. ραντίτσιο
  • 2 κρεμμυδάκια
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 κομμάτι φρέσκο ginger, ψιλοκομμένο
  • 20 γρ, μέλι
  • 20 γρ. ξίδι ρυζιού
  • 50 γρ. σησαμέλαιο
  • 10 γρ. κάρι
  • Αλάτι και πιπέρι

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ωραία δεμένη σάλτσα.

Πλένουμε και στεγνώνουμε τα λαχανικά. Τα κόβουμε με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το πορτοκάλι. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε με τα λαχανικά και το πορτοκάλι.

Ετοιμάζουμε τα noodles. Τα βουτάμε σε βραστό νερό, να τα καλύπτει και τα αφήνουμε για 5΄μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε. Τα μεταφέρουμε στο μπολ με τη σάλτσα και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τη σαρδέλα TRATA στην κορυφή.

Χρόνος Προετοιμασίας:
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή