Σαλάτα καίσαρα με τόνο TRATA
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος σε νερό TRATA
  • 1 τεμ. γαλλική σαλάτα
  • 1/2 τεμ. κινέζικο λάχανο
  • 1 τεμ. μαρούλι ελληνικό
  • 1 μάτσο ρόκα
  • 100 γρ. ραπανάκι
  • 100 γρ. μπέικον
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 2 τεμ. βραστά αυγά
  • αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα σαλατικά. Τα κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Κόβουμε τα ραπανάκια σε ροδελίτσες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τσιγαρίζουμε το μπέικον. Μόλις ροδίσει, το προσθέτουμε σε ένα μπολ. Ανοίγουμε τις κονσέρβες του τόνου και ανακατεύουμε με το λαρντόν. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα. Σε ένα πιάτο γαρνίρουμε τα αυγά, προσθέτουμε τη σαλάτα και τοποθετούμε στην κορυφή το μείγμα του τόνου.

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαλάτα καίσαρα με τόνο TRATA
  • 2 κονσέρβες τόνος σε νερό TRATA
  • 1 τεμ. γαλλική σαλάτα
  • 1/2 τεμ. κινέζικο λάχανο
  • 1 τεμ. μαρούλι ελληνικό
  • 1 μάτσο ρόκα
  • 100 γρ. ραπανάκι
  • 100 γρ. μπέικον
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 2 τεμ. βραστά αυγά
  • αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα σαλατικά. Τα κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια και τα στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Κόβουμε τα ραπανάκια σε ροδελίτσες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τσιγαρίζουμε το μπέικον. Μόλις ροδίσει, το προσθέτουμε σε ένα μπολ. Ανοίγουμε τις κονσέρβες του τόνου και ανακατεύουμε με το λαρντόν. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε τα αυγά σε τέταρτα. Σε ένα πιάτο γαρνίρουμε τα αυγά, προσθέτουμε τη σαλάτα και τοποθετούμε στην κορυφή το μείγμα του τόνου.

Χρόνος Προετοιμασίας: 35 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή