Σαλάτα βραστών κηπευτικών με τόνο TRATA
    Υλικά
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιόλαδου
  • 100 γρ. αρακάς
  • 100 γρ. φασολάκια στρογγυλά
  • 100 γρ. ρέβα
  • 100 γρ. μπρόκολο
  • 100 γρ. κουνουπίδι
  • 100 γρ. ραπανάκια
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τις ρέβες σε τέταρτα και σε μπουκετάκια το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τη ρέβα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φασολάκια και το κουνουπίδι. Τελειώνουμε τον βρασμό με τον αρακά και το μπρόκολο. Μόλις μαλακώσουν, σουρώνουμε, κρυώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ανοίγουμε τις κονσέρβες τόνου και τις προσθέτουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε σε τέταρτα τα ραπανάκια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και καρυκεύουμε. Σερβίρουμε σε μπολ σαλάτας, γαρνίροντας με το μείγμα του τόνου. * Μπορείτε, εάν θέλετε, να σερβίρετε με παξιμάδια ή κρουτόν ή και να προσθέσετε βαλσάμικο

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Σαλάτα βραστών κηπευτικών με τόνο TRATA
  • 2 κονσέρβες τόνος TRATA ελαιόλαδου
  • 100 γρ. αρακάς
  • 100 γρ. φασολάκια στρογγυλά
  • 100 γρ. ρέβα
  • 100 γρ. μπρόκολο
  • 100 γρ. κουνουπίδι
  • 100 γρ. ραπανάκια
  • 4 κτσ. ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά. Κόβουμε τις ρέβες σε τέταρτα και σε μπουκετάκια το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τη ρέβα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φασολάκια και το κουνουπίδι. Τελειώνουμε τον βρασμό με τον αρακά και το μπρόκολο. Μόλις μαλακώσουν, σουρώνουμε, κρυώνουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Ανοίγουμε τις κονσέρβες τόνου και τις προσθέτουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε σε τέταρτα τα ραπανάκια, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και καρυκεύουμε. Σερβίρουμε σε μπολ σαλάτας, γαρνίροντας με το μείγμα του τόνου.

* Μπορείτε, εάν θέλετε, να σερβίρετε με παξιμάδια ή κρουτόν ή και να προσθέσετε βαλσάμικο

Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή