Μπρουσκέτες με γκουακαμόλε και τόνο TRATA
    Υλικά
  • 1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο TRATA
  • 4 φέτες μαύρο ψωμί χωριάτικο
  • άνηθος
  • κόκκινο πιπέρι
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • Για το γκουακαμόλε:
  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • μισό κρεμμύδι ξερό
  • 1 πιπεριά καυτερή
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • 1/2 λεμόνι (χυμό)
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
  • λίγο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Βάζουμε την ψίχα του στο μπλέντερ, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. Η "ψίχα" πρέπει να είναι χρώματος πράσινο ανοιχτό, αν έχει αρχίσει να γίνεται καφέ δεν είναι ιδανικό για την περίσταση. Βάζουμε όλα τα υλικά του γκουακαμόλε σε ένα μπλέντερ και τα αλέθουμε όλα μαζί. Σερβίρουμε επάνω στις φέτες του ψωμιού, μαζί με τον τόνο TRATA, την κάπαρη, τον άνηθο και λίγο κόκκινο πιπέρι.

Καλή όρεξη!  

Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή
Μπρουσκέτες με γκουακαμόλε και τόνο TRATA
  • 1 κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο TRATA
  • 4 φέτες μαύρο ψωμί χωριάτικο
  • άνηθος
  • κόκκινο πιπέρι
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • Για το γκουακαμόλε:
  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • μισό κρεμμύδι ξερό
  • 1 πιπεριά καυτερή
  • 1/2 πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • 1/2 λεμόνι (χυμό)
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
  • λίγο πιπέρι

Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο και αφαιρούμε το κουκούτσι. Βάζουμε την ψίχα του στο μπλέντερ, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι. Η “ψίχα” πρέπει να είναι χρώματος πράσινο ανοιχτό, αν έχει αρχίσει να γίνεται καφέ δεν είναι ιδανικό για την περίσταση. Βάζουμε όλα τα υλικά του γκουακαμόλε σε ένα μπλέντερ και τα αλέθουμε όλα μαζί. Σερβίρουμε επάνω στις φέτες του ψωμιού, μαζί με τον τόνο TRATA, την κάπαρη, τον άνηθο και λίγο κόκκινο πιπέρι.

Καλή όρεξη!  

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Προτεινόμενα προϊόντα
για τη συνταγή